Nu-Ti Cer Doamne Cum Cer Altii UPD
Ce sa faci cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciuni? Cand te rogi si vezi ca Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune devine o situatie stresanta, s-ar putea spune chiar descurajanta. Vei afla in cele ce urmeaza de ce Dumnezeu nu raspunde la rugaciuni. Iti va fi de mare mare ajutor sa stii de ce Dumnezeu nu ne asculta rugaciunile.
Nu-Ti Cer Doamne Cum Cer Altii
Daca te rogi si Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune poate fi din mai multe cauze. Stiind care sunt motivele pentru care Dumnezeu nu raspunde la rugaciunea ta primesti o lamurire si poti face in asa fel incat Dumnezeu sa-ti raspunda la rugaciune. In schimb, nestiind aceste motive vei continua sa te rogi si sa nu primesti niciun raspuns de la Dumnezeu. Practic, te vei ruga ceasuri intregi fara folos, prelungind totodata disperarea din tine. Mai jos vei afla concret motivele pentru care Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune. Le-am impartit in mare in numar de patru, unele din ele fiind cu subpunctele lor.
De exemplu: zici Doamne da-mi asta sau ailalta pentru ca eu sunt bun, ma rog, nu sunt ca lumea din ziua de azi, nu fac greselile pe care le fac ceilalti. Si poate ca pe buna dreptate zici asta. Insa tot nu e bine. Exemplul de mai sus e doar un exemplu ce vrea sa sugereze atitudinea cu care te rogi lui Dumnezeu atunci cand iti lipseste smerenia si nu-ti dai seama. Cererile facute fara smerenie sunt cereri redactate gresit. Dumnezeu le aude - te aude - dar nu-ti raspunde pentru inaltimea de la care I te adresezi. Te lasa fara raspuns ca poate poate inveti cum sa te rogi.
Am vorbit despre primul motiv si subpunctele lui, pentru care se intampla sa nu-ti raspunda Dumnezeu la rugaciune. Sa vorbim si despre cel de-al doilea motiv pentru care se intampla sa nu-ti raspunda Dumnezeu la rugaciune.
Insista in rugaciune mai mult decat cele 5 minute pe zi cat esti tentat sa o faci dimineata in graba apoi seara la culcare, daca esti genul de persoana care doar atat se roaga. Ziua ta intreaga se doreste a fi o rugaciune continua, o pastrare continua a sufletului in rugaciune. Rugaciunea este dovada lucrului pe care il ceri. Continua smerit in rugaciune. Dumnezeu vede totul. Sufletul este bine sa mearga non-stop in rugaciune fiindca Dumnezeu chiar daca nu-ti raspunde acum, te vede si te aude in toata clipa. Prezenta Sa este sigura. Stai in rugaciune, mai ales rugaciunea neincetata a lui Iisus. In toata clipa ai nevoie de ajutor.
Ce se intampla daca nu faci unul din lucrurile care trebuiesc facute ca rugaciunea ta sa fie ascultata? Rugaciunea nu-ti este ascultata. Da, Dumnezeu te vede si te aude ca te rogi, ca e Dumnezeu, e peste tot locul, vede ca faci rugaciune pentru durerea sufletului, pentru sanatate, rugaciune pentru impacare cu persoana iubita, pentru parinti bolnavi sau pentru ce te rogi tu, cunoaste pana si gandurile tale. Dar nu-ti asculta rugaciunea, nu ti-o indeplineste, nu te ajuta in treaba in care-i ceri sa te ajute. Daca nu te rogi cum trebuie, daca nu indeplinesti toate conditiile rugaciunii, Dumnezeu nu-ti face voia.
E regionalism si e dragut. Ca si sa aibe. Atat timp cat stii ca e regionalism si nu-l folosesti in situatii in care lumea nu e in on the joke. In fine, poti sa-l folosesti si atunci, cand nu-ti pasa de ce cred respectivii. Totul e sa stii ca e vorba de alta varianta a limbii. Nu gresita, doar alta. Aici as baga si decat in loc de doar, pt colegii sudisti, dar cu aceleasi precizari. Pt ca daca esti oltean (mai de la tara) si vrei sa se vada, power to you, vorba aia.
Internetul este probabil cel mai bun loc pentru a gasi cele mai bune glume pe care sa le spunem prietenilor. Exista o veche vorba ca rasul este cel mai bun medicament. Daca este adevarat, urmatoarele glume scurte si amuzante ar trebui sa te faca cea mai sanatoasa persoana. Citeste in continuare glume scurte cu care sa te amuzi si la randul tau sa-i amuzi pe altii. Acestea sunt cele mai bune glume scurte pentru petreceri sau intalnirea cu prietenii. 041b061a72